Seireikan Tendoryu Aikido Dojo Herlev

Instruktører

 

Tim Jensen

Tim har trænet mange forskellige budoformer siden 1974. Blandt andet Ju-Jutsu og Judo. Tim begyndte at træne Aikido omkring 1980. Efter nogle års fravær startede Tim Aikidoholdet i Herlev i 2000 og er i dag chefinstruktør for Aikido.

Tim har gennem de sidste år deltaget i mange træningslejre i Tyskland. I 2009 og i 2012 var han i Japan. Tim har direkte kontakt til Tendoryu Aikidos grundlægger Kenji Shimizu Sensei - Tendokan i Tokyo.

Tim underviser klubbens børnehold og voksenhold. 

Tim er gradueret 5. Dan i Tendoryu Aikido og er også klubbens kasserer.

 

Kathrine Torp

Er gradueret 2. Dan i Tendoryu Aikido. Hun har trænet siden 2000 og har været en del af Herlev Aikido i al den tid, klubben har eksisteret. Kathrine har deltaget aktivt i mange, både nationale og internationale, træningslejre i alle de år, hun har trænet. Hun har blandt andet besøgt Japan i 2009 og 2012. Kathrine har tidligere også trænet judo i en del år.

Kathrine underviser på ungdomsholdet og voksenholdet. Hun er også formand for klubbens Aikido-udvalg. 

 

Rasmus Torp

Er gradueret 2. Dan i Tendoryu Aikido. Rasmus har trænet siden 2000 og har været en del af Herlev Aikido i al den tid klubben har eksisteret.  Rasmus har deltaget aktivt i flere nationale og internationale træningslejre i alle de år, han har trænet. Rasmus har tidligere også trænet judo i en del år.

Rasmus underviser på ungdomsholdet og voksenholdet. 

 

Morten Hansen

Morten er gradueret 1. Dan. Han underviser på voksenholdet om mandagen.