Seireikan Tendoryu Aikido Dojo Herlev

Hvordan starter jeg til Aikido?

 

Start til Aikido i 2022

Er du interesseret i at prøve at træne hos Herlev Aikido, er du altid velkommen! Du kan skrive til Kathrine på kathrine@herlev-aikido.dk, hvis du har nogen spørgsmål. Ellers kan du bare dukke op til træningen.

Vi træner på følgende tidspunkter tirsdage, torsdage og søndage:

 

Børnehold:

Torsdag kl. 16.45-17.45 

 

Ungdomshold:

Torsdag kl. 17.50-19.00

 

Voksenhold:

Tirsdag kl. 19.00-20.30

Torsdag kl. 19.00-20.30

Søndag kl. 10.00-14.00 (fri træning/tematræninger efter aftale)

 

Adressen er: Skinderskovhallen, Skinderskovvej 31, 2730 Herlev. Vi træner på første sal (Gå til venstre når du kommer ind i hallen og gå derefter til højre op af trappen)

 

Hvem kan træne Aikido?

Stort set alle kan træne Aikido - unge, ældre og dem imellem. Du behøver heller ikke nødvendigvis at være i god fysisk form, inden du starter (Men er du i god form, kan du sagtens få sved på panden). Du vil, uanset hvad, dog højest sandsynligt opleve, at din form bliver bedre i takt med, at du træner.

I de traditionelle kampsportsgrene som Ju-Jutsu, karate og andre er det en fordel med en vis fysisk styrke. Sådan er det ikke i Aikido - her handler det om andre ting.

  

Hvordan kommer jeg i gang med at træne Aikido? 

Hvis du gerne vil se hvad Aikido er, er du velkommen til at kigge forbi vores dojo (træningslokale) i Skinderskovhallen, Skinderskovvej 31 i Herlev. Selve dojo'en ligger på første sal.

Hvad skal jeg have på, når jeg træner Aikido?

De første par gange du er til Aikido, kan du sagtens møde op i joggingdragt eller lignende løst træningstøj. Efterfølgende skal du have en "gi". En "gi" består af en hvid kraftig bomuldsjakke, et par hvide bomuldsbukser og et hvidt bælte. Vi hjælper dig gerne med at købe en gi. Du skal regne med at den koster ca. 300-400 kr.

Når du har trænet Aikido et stykke tid, kan du bære en hakama. Det er et "par meget specielle sorte bukser". Men det får du mere information om, når den tid kommer.

Vi træner med bare fødder, derfor skal du have sko på fra omklædningsrummet ind til måtten. Du må heller ikke bære smykker under træningen, da de kan skade dig selv eller andre.
 

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive en mail til Kathrine.

Vi glæder os til at se dig!